0517 532 945 info@waterlander.info

Films

Bedrijfsfilms

Een goede bedrijfsfilm van jouw product of dienst creëert meer merkwaarde en kan ingewikkelde processen eenvoudiger uitleggen. Visuele informatie wordt namelijk vele malen sneller verwerkt dan tekst. Niet voor niets wordt video wereldwijd ingezet als een van de effectiefste marketingtools. Waterlander helpt bedrijven te schitteren en houdt je bij de tijd met videomarketing. Wij maken bedrijfsfilms met een boodschap die uw doelgroep raakt en in beweging zet. Aantoonbare resultaten waar wij en onze klant erg trots op zijn! Omzet verhogend door het scheppen van een helder beeld. Mooi toch? U bent trots op uw bedrijf en wij maken het zichtbaar.

Komische films

Uniek in Nederland zijn wij met onze komische filmproducties, waarin u of uw collega een hoofdrol speelt. Of denk bijvoorbeeld aan het in beeld brengen van een jubilaris of het afscheid van een zeer gewaardeerde medewerker of directeur. Diverse scripts zijn mogelijk, let wel …lachen is een voorwaarde, uiteraard staat de humor centraal!

Commercials

Brand en business strategie is er om te helpen bepalen hoe merken zich in de toekomst ontwikkelen. Hoe communiceren we en met wie communiceren we staat aan de basis van een creatief plan. Samen met jou bedenken en produceren we een commercial van A tot Z. Een commercial die zich onderscheidt en helpt je doelstellingen te halen en die jouw klanten werkelijk weet te overtuigen. Waterlander Media zet alle middelen in die nodig zijn om als bedrijf de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Heldere creatieve ideeën vormen opnieuw de basis van het succes!

Online campagnes, testimonals, bedrijfsjournaals, productfilms en drone opnames alles is mogelijk!

Animatie

Timelapse

360°

Deze bedrijven gingen u al voor:

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?